Intelligens, okosabb, vagy több Omega-3 előnyeit
A nézetek, és néhány megerősítette a tudósok szerint a legtöbb értelmes tenyészt-ból kutya, Golden tucat úgynevezett Liga.
És itt vannak ezek krém kutyaféle társaság, amerikai professzor zoopsihologu Stanley Katalin, Border Collie, uszkár, német juhász, Golden Retriever kiskutyák, Doberman, Labrador Vizsla bábu-shelties,, papilona, Rottweiler és az ausztrál skotogonnuju kutya. Úgy tartják, hogy ezek a fajták master csapat öt és kevesebb ripsz, valamint tartsuk be a csapat edző átlag 95 %-ában.
Elmélet elmélet, de tudom, hogy az Ön számára, a kisállat mindig lesz a legkedveltebb és smyshljonym! Emlékezz csak, mint ő türelmesen vár, amíg felébredsz ugrik az ágyon, vagy ő érti, és támogatja Önt szótlan látszólag nagyon kemény napi munka után. De az biztos, nem tudod, hogy a négy--lábú zseni lehet, hogy még okosabb: egy jól elkészített élelmiszer és teljesen konkrét, köszönet, nehéz csoda anyagot kell név, dokozahexaénsav vagy DGC. Omega-3 zsírsav is nevezik. Ez kulcsfontosságú része a fejlődés, az idegrendszer, az agy és eredetileg egy kiskutya, a kanalat. De később, mikor ő volt ettôl a biológiai szülők, felelős a "kínálat" Ez hasznos elem Falls, kedves. És ezt nagyon óvatosan: agy kölyök ugrásszerűen nő. Például ő felveszi 70 százaléka tömegértékét van már a 6 hét, az élet, és az év jön létre, minden 90 %-a.
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
Hol tett ön fog ez sav? Amellett, hogy az anya tej Omega-3 források hal és a halolaj. És ma, Szerencsére sok kutya tulajdonosok nem kell vásárolni ezeket a termékeket, és adjunk hozzá, hogy az állat a diéta. Először is, itt is túlzásba nem "kibírja" a kívánt egyensúlyt a tápanyagok, és tele van. Másodszor már megtettem érted.
Szóval, kanadai szakemberek is biológiailag megfelelő takarmány a vadon befogott több fajok-ból hal: lazac, hering, lepényhal, tó Whitefish, tavi pisztráng, süllő. Ez a technika lehetővé teszi, hogy mentse a tápértéke Abrakfélék és azok ízét. Mondanom sem kell ez a hal, a magasabb minőségű, termesztett mesterséges körülmények között, gazdag természetes takarmány rovására alap és aktívabb életmód.
Friss alapanyagokból, természetesen, egy alapvető tényező, amikor főzés élelmiszer, de ne feledjük, a technológia, különösen, amikor a hal. Kémiai változásokat hal előfordulhat olyan gyorsan, hogy ha a megfelelő tárolási feltételeket a fogást követő néhány órán belül vetik a kár. Mivel elengedhetetlen, hogy a hal feldolgozása, és a fogása a közelben található. Ez közelsége lehetővé teszi a friss halat, nem szabályozása fagyasztás és védelméről.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése